Xbox One downsizar och uppgraderas i ny version

Som tidigare Xbox One-ägare blev jag förvånad (och frustrerad) över konsolens storlek och klumpighet som tog idel plats framför tv-skärmen. Efter önskemål från fansen har Microsoft avslöjat att en slimmad variant är på väg som kommer bli 40 % mindre än originalet med sikte på lansering i augusti. Men det stannar inte där.

Det finns också planer på att släppa en uppgraderad version som lär vara fyrdubbelt kraftfull jämfört med nuvarande Xbox One. Den lär också bli snäppet värre prestandamässigt jämfört med Sonys kommande uppgradering av sin Playstation 4. Sent 2017 beräknas Xbox One “Scorpio – som den kallas – vara ute i butik.

Mer information om händelsen kan ses här.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.