Death Stranding är något vi inte sett förut…?

Jag vet. Att höra mig använda en sådan rubrik är antingen hyckleri i sin renaste form eller en ordentlig clickbait. Det lutar åt det sistnämnda, men inte utan anledning Vi ha nyligen tagit del av Sony Interactive Entertainment Americas CEO Shawn Layden, som har spelat spelet. Enligt honom (inte generiska reklamdockor på E3-scenen) är spelet en revolutionerande open world-action.

Layden bekräftade att han har spelat spelet i en intervju med The Telegraph, men han håller tillbaka när det kommer till att ge detaljer runt gameplay. Han säger dock att Death Stranding har fått ”ett strålande stöd” ända sedan Kojima bestämde sig för att utveckla det med samma motor som kan ses i Horizon Zero Dawn – Decima Engine.

Sonys E3 hade ingenting från Death Stranding, den kommande (och första) titeln till Playstation 4 från Hideo Kojimas egna studio. Kojima har bett om ursäkt till fans på Twitter några dagar före E3, men vi har ändå kommit över lite information nu i efterhand. För er som vill spekulera rekommenderar jag videon ovan. Var dock medvetna om att det är SPEKULATIONER och ingenting som nödvändigtvis har bekräftats eller fastslagits. Det är mer ett verktyg att öka fascinationen och hypen.

Så vad vet vi om Death Stranding hittills?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.