Death Stranding blir film!

Äntligen får Kojima möjligheten att spilla sin kreativitet över på filmmediet. Tillsammans med Hammerstone Studios ska Kojima Productions göra film på Death Stranding.

Kort efter utannonseringen av Death Stranding 2 lät Kojima Productions utannonsera att de, tillsammans med filmskaparna Hammerstone Studios, ska göra en film baserad på Death Stranding. Handlingen är än så länge hemlig för oss fast det kommer introducera nya karaktärer och aspekter av Death Strandings universum. Hideo Kojima, med hans Kojima Productions, och Alex Lebovici med sitt Hammerstone Studios kommer utveckla och producera filmen. Hammerstone, som bland annat producerat Bill & Ted Face The Music och Barbarian, samt gör Kung Fury-filmen, står för finansieringen.

Jag kunde inte vara gladare för det här samarbetet med Hammerstone Studios. Det här är en avgörande ögonblick för varumärket och jag ser verkligen fram emot att arbete med dem för att ta Death Stranding till bioduken.

Hideo Kojima, spelskapare.

Sedan releasen 2019 på Playstation 4 har Death Stranding upplevts av fler än 10 miljoner spelare världen över. Med ett stjärnspäckat galleri inklusive Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Saydoux, Guillermo del Toro och Margaret Qualley levererar Death Stranding ett oerhört mäktigt framträdande. Och med Hideo Kojimas fantasifulla berättar- och spelkonst är det svårt att inte hänföras av Death Stranding.

Death Stranding filmen är säkerligen flera år från premiären, men vi kan nog räkna med att den kommer ha Kojimas säregna stil. Varvat kommer följa utvecklingen av filmen och rapportera nyheterna när de kommer, så glöm inte att titta förbi.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.