Death Stranding Director’s Cut kommer till iPhone, iPad och Mac

Den 30 januari kommer Hideo Kojimas unika äventyrsspel Death Stranding till Apple-maskiner, med full cross save mellan dina enheter!

Trots att Death Stranding går in på sitt femte år är Hideo Kojimas första spel som ”soloartist” fortfarande aktuellt. Det snygga grafiken, filmiska presentationen och ovanliga spelmekaniken särskiljer Death Stranding from resten av spelmediet och gör det ytterst unikt. Nu har Kojima Productions och 505 Games utannonserat Death Stranding Director’s Cut för iPhone, iPad och Mac. Spelet släpps den 30 januari och går att spela på alla dina kompatibla Apple-enheter.

Kriteriet för att köra spelet är naturligtvis att modellerna och versionerna av enheter är av den starkare typen. För iPhones gäller 15 Pro-modeller med A17 Pro chips. Och för iPac och Mac behöver de ha M-seriens chips.

Just nu pågår ett erbjudande där du kan förhandsköpa Death Stranding Director’s Cut för upp till 50% rabatt. Erbjudandet gäller för köp via App Store.

Res genom en postapokalyptisk värld där människor lever åtskilda och döden inkräktar i den levande världen. Ta rollen som Sam Bridges, en hård men känslig man med bäbis på magen, och leverera värdefulla material mellan före detta Amerikanska staterna. Till ett fantastiskt soundtrack och med suveräna skådespelare blir det upp till dig och Sam att förena mänsklighetens spillror.

När Death Stranding kom november 2019 gav vi den en 8:a i betyg. Och medan jag då höll med recensentens tolkning av Hideo Kojimas spel, har jag genom året mjuknat upp lite. Om det är att jag blivit klokare med åren, eller om mitt psyke har fler frakturer vet jag inte. Men Death Stranding Director’s Cut är definitivt ett spel som kommer bli en kultklassiker.

Har du hört? Death Stranding får en uppföljare!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.