Deep Silver annonserar Dead Island 2

[youtube id=”aQv8niU_L6s” width=”600″ height=”350″]

Sol och tropisk värme blandat med zombieskräck, känns det motsägelsefullt? Det tycker inte Deep Silver som återigen väljer ett riktigt semesterparadis för sin kommande slakt. Södra Kalifornien, närmare bestämt Venice Beach. Trailern för Dead Island 2 levererar en annorlunda upplevelse det känns som spelet har en mer actionbetonad, mer komisk stämning över sig.

Några månader efter händelserna på Hanoi och smittan har nu spridit sig till Kalifornien. USA’s regering har förlagt området i karantän och alla spelar efter sina egna regler. Överlevare av befolkningen blandas med äventyrare som söker sig en ny fristad och andra chans. Fler kombinationer för att skapa sina egna hemmagjorda vapen är en av de nya möjligheter som bjuds.

Våren 2015 drar zombieapokalypsen igång igen på Xbox One, PlayStation 4 och PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.