Viagame lanserar global e-sportskanal

E-sporten har växt ordentligt de senaste åren vilket vi märkt inte minst genom enorma prissummor och ökad mediebevakning. Som ett led i detta kommer nu Viagame lansera en hemsida där man kan streama direkt från de största turneringarna i världen. Det är en bred satsning på allt från livesändningar av de största matcherna till talkshows och intervjuer av spelarna.

Startskottet för denna satsning blir en exklusiv sändning av Hearthstone-turnering från Dreamhack Summer nu till helgen 14-16 juni. En turnering som bland annat huserar profiler som Amaz, Ek0p, Savjz och Gaara. Den svenska fanan bärs av Darkwonyx som får lite extra tyngd på sin axlar som hemmahopp.

Sidan är fortfarande i beta men kommer utvecklas kontinuerligt, vill du kika på helgens matcher gör du det här. Helgen är minst sagt räddad, mjuka upp sätesmuskeln för en del tittande lär det bli med både Dreamhack och fotbolls-VM på intågande.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.