Demo till Most Wanted ute nu

[youtube id=”9CwBynMkV7o” width=”600″ height=”350″]

EA) och Criterion Games släppte iågår en singelspelardemoversion av det nyligen utgivna Need for Speed Most Wanted. Demoversionen av spelet, som från och med idag finns tillgängligt att ladda ner kostnadsfritt från både PlayStation Network och Xbox Live, förflyttar spelarna till den uppkopplade och öppna världen Fairhaven City där de kan tävla, delta i biljakter och utforska för att bli den mest efterlysta (The Most Wanted) bland sina vänner.

Demoversionen av Most Wanted börjar bakom ratten på en Aston Martin V12 Vantage. Spelarna kan även hoppa in i andra bilar som står parkerade i olika områden av Fairhaven som exempelvis Porsche 911 Carrera S, Audi R8 GT Spyder och Ford Focus RS500. Om det finns något att göra finns det någon att vinna över – från att sätta den bästa tiden till att köra rekordsnabbt förbi en fartkamera. Genom att köra Most Wanted-demot kan spelarna samla på sig upp till 50 000 Speed Points som sedan kan användas i fullversionen av spelet och ge dem en flygande start på sin resa mot toppen av Most Wanted-listan.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.