Den nya generationens Command & Conquer

Electronic Arts meddelade idag att nästa del av Command & Conquer kommer att testas under sommaren i en stängd beta. Den senaste delen kommer att utspelas i den populära Command & Conquer Generals-världen och höja ribban i RTS-genren genom att leverera ett djup, och klassens bästa grafik och dynamiska fysik genom kraften i spelmotorn Frostbite.

Victory Games har som målsättning att spelarna ska kunna kontrollera fler generaler, mer strategi och få mer feedback direkt i spelet. Command & Conquer kommer till Sverige under 2013 som kostnadsfri livetjänst. Spelarna kan nu registrera sig för en chans att delta i den stängda Command & Conquer-betan som startar senare i sommar på www.CommandandConquer.com.

Communityn är och har alltid varit en mycket viktig del av Command & Conquer”, säger Jon Van Caneghem, General Manager, Victory Games, EA. “Genom att det handlar om en live-plattform har vi friheten att vara lyhörda och leverera det innehåll våra spelare vill ha både vid release och framöver. Som utvecklare är denna form av direkta och levande förhållande till vår publik otroligt spännande och vi kan knappt bärga oss till dess att vi får veta vad de tycker om vår nya Command & Conquer-upplevelse

I nästa generations Command & Conquer gör seriens kärn-gameplay comeback. Förutom strategisk, snabb action introducerar Command & Conquer även en stor variation av generaler som ger varje spelare friheten att erövra på egna villkor. Spelarna kommer att ha full koll på slagfältet när de tar kontroll över dussintals unika generaler från de tre varierade fraktionerna – Global Liberation Army, European Union och Asia Pacific Alliance. Varje general har sin egna unika arsenal, stridsstil och personlighet vilket erbjuder en stor variation av olika taktiker för att dominera. Oavsett om spelaren gillar strategier fokuserade på basförsvar, stealth, attack eller eldkraft så finns det en general för varje spelstil.

Command & Conquer omdefinierar dagens RTS för nästa generation och förstärker seriens klassiska gameplay för en ny era av PC-spelande via nya spelsätt för genren. Nya spellägen som aldrig tidigare skådats i C&C som exempelvis Onslaught, ett uppdragsbaserat CoOp-läge där spelarna går samman för att försvara sin bas från fienden, samt combackande spellägen som multiplayer deathmatch, och Solo Skirmish, gör att det finns fler spelsätt än någonsin tidigare oavsett spelstil och skicklighetsnivå.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.