Destiny 2 får ett rejält ansiktslyft med Forsaken

Trots enorma motgångar med sina två senaste släpp Curse of Osiris och Warmind försöker Bungie tappert rädda Destiny 2 med Forsaken. När det släpptes var det nytt och fräscht, men bara för en liten stund. Det kändes snabbt gammalt, trots många förbättringar och nya element, men idag balanserar spelet på en skör tråd. Deras senaste DLC ser ut att göra precis vad de borde ha gjort från början och den uttjatade frasen om att det här borde ha funnits med vid release återkommer. Tyvärr är det lika uttjatat som rimligt.

Om Forsaken kommer kunna rädda Destiny 2 återstår att se, men vi kan säkert säga att om de lever upp till allt de hypar om är det här något som definitivt skulle ha hjälpt spelet vid release. Eller åtminstone varit den första DLC spelet fick för att visa var ribban är satt. Bara att de har skippat ”the” i titeln känns som ett stort steg i en ny riktning. Okej, det där sista kan ha varit lite sarkastiskt, men trots det så ser Forsaken ut att vara precis vad Destiny 2 behöver. Frågan är om det inte är för sent redan.

Prislappen kommer ligga på mustiga 40 dollar, vilket är motsvarande 350 kronor. Det är ett mustigt pris för en DLC. Vissa av er minns kanske Hellblade: Senua’s Sacrifice och sin prislapp på ca 300 kronor. Det här är dyrare och jag har personligen svårt att tro att denna DLC kan leverera i både kvalitet och innehåll som kan överträffa Hellblade. Vi hoppas såklart att detta inte stämmer, men med tidigare erfarenheter är en skopa skepsis på sin plats.

Se videon här ovan för att få tonvis av information om det kommande Forsaken.
Tror ni att detta kan vända Destiny 2?
Om ni spelat spelet, kommer ni komma tillbaka till det för det här?

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.