Destiny 2 – höstens expansion avtäcks på tisdag

Efter otaliga läckor och spekulationer utannonserar nu Bungie datumet för när de avslöjar nästa expansion. Det sker nästa tisdag klockan 18:00.

I natt gick Bungie ut med en teaser inför avslöjandet av höstens expansion till Destiny 2. Detta är efter att en annan teaser läckte på Instagram som de hastigt tog bort. Avtäckningen sker den 9 juni klockan 18:00 och du kan ställa in en påminnelse på desras Youtubekonto. Du kan även hålla koll på spelets officiella sida för expansionen. Eller varför inte återkomma till oss tisdag kväll för en summering?

The Drifter på Twitter.

Från Eris till The Drifter och månen Europa. Mycket mums ser ut att vänta fans av Destiny 2 i höst. Bungie har suktat oss med avslutet på årets berättelse redan innan Shadowkeep lanserades och efter flera veckor nu av annalkande pyramidskepp är nog vartenda Destinyspelare nyfiken på vad som väntar.

På tisdag klockan 19:00, troligtvis efter hela sändningen, sparkar också årets sista säsong in i Destiny 2. Och Bungie har inte sagt ett endaste ord om vad som händer när rådande Season of the Worthy avrundar. Visst, vi vet att rymdstationen The Almighty kommer att sprängas (troligtvis) och att Rasputin kommer stå i full makt, plus att pyramidskeppen träder in i solsystemet. Men utöver vad vi redan kan lista ut själva, vet vi inget!

Kanske är det bara bra det, då blir allt en överraskning!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.