Destiny 2 PC beta rockar igång din hype

Sugen på Destiny 2 men vägrar du kompromissa med grafik? PC erbjuder 4k upplösning och gränslös bilduppdatering - om din burk pallar trycket.

Den 29 augusti drar Destiny 2:s PC beta igång och öppnar för första gången dörrarna till Bungies rymdepos för våra syskon på datorer. Fördelarna med PC är onekligen många, men mest lockande är möjligheten för 4k upplösning och ohämmad bilduppdatering – såtillvida att hårdvaran orkar med påfrestningen. Betaperioden varar till den 31 augusti och är öppen för alla, det enda som krävs är ett konto på Battle.net och själva applikationen.

För de som är villiga att chansa på Destiny 2 finns möjligheten att förköpa spelet, antingen via Battle.net-applikationen. Då ges 24 timmar early access till betan, men som sagt, då måste spelet köpas för minst 60 € – ett riskabelt köp för de som är i valet och kvalet. Mitt professionella råd är att vänta tills den öppna betan och därefter göra ett informerat beslut.

Betan

Precis som i konsolbetan innehåller PC betan storyuppdraget Homecoming som inleder kampanjen i Destiny 2, striken Inverted Spire där du och tre andra djupdyker i en Vexanläggning för att besegra ett hot samt två spellägen i crucible – Countdown på kartan Midtown och Control på den nya kartan Javelin-4 på Io.

Spelarklasserna är de samma som konsolbetan, det vill säga Sentinel och Striker för Titans, Gunslinger och Arcstrider för Hunters och Voidwalker och Dawnblade för Warlocks. Däremot kommer vissa justeringar ha gjorts sedan konsolbetan. Bland annat ska abilities som super och granater att regenerera snabbare samt att power ammunition droppar oftare.

Destiny 2 släpps den 24 oktober till PC via Battle.net. Konsolversionerna släpps den 6 september.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.