Xûros, er, Suros Regime till salu i helgen

Den lurige Xûr är tillbaka i tornet (hangaren) och denna gång söker han förlåtelse hos alla spelare han jäklats med, för han har nämligen med sig ett av spelets bästa primärvapen: Suros Regime. Denna auto rifle är ett av de mest träffsäkra automatvapnen i Destiny och används flitigt av många spelare. Dess egenskaper är att den kan skjuter långsammare men gör mer skada när en siktar med den samt att sista hälften av skotten har en chans att återhämta vapenbärarens liv.

Köp Suros Regime om du inte redan äger en.

Bland Xûrs övriga varor finns The Armamentarium, en rustning for titaner som ger en extra grenade, ATS/8 Arachnid, en hjälm för hunters som ger deras golden gun-super en zoom och extra träffsäkerhet, samt Starfire Protocol, en rustning för warlock som ger en extra fusion grenade.

Trevlig helg!

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.