Tävla mot Bungie imorgon för lite skryträttigheter

Förra veckan tändes startljusen för racing i Destiny i och med Sparrow Racing League, sedan dess har körbanorna slitits upp rejält och schysst loot utdelats. Personligen är racing det roligaste som tillförts Destiny på mycket länge och jag kör det varje ledig stund. Imorgon, typ, utmanar Bungie oss fans i några vänskapliga (not) race. Vinnarna belönas med det sällsynta jag-spöade-Bungie-emblemet som bevisar för alla andra att du är en asgrym spelare!

Eventet äger rum på Playstation 4, 18:00-20:00 pacific standard, vilket genom tidsmagi översätts till sen som faan. Klockan 03:00-05:00 på torsdag, närmare sagt. Men är du en fartdåre och Destinyjunky är nattid inget hinder, utan en utmaning. Alla systrar och bröder på Xbox får sin chans innan eventets slut den 28 december. Eventet sänds live på Bungies Twitchkanal.

destiny ps4 edition

Är du istället en kreativ mediekonnässör kan du tävla i en filmtävling där du ska producera ett häftigt racingklipp. Det finns tre kategorier och högsta priset är en supersnygg Limited Edition Destiny PS4:a! Bidraget skall vara inskickat senast den 21 december och vinnaren utannonseras på Julafton.

Lycka till allihopa, vi ses på banan!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.