Destiny Expansion II: House of Wolves har äntligen ett datum

Igår innan jag skulle lägga mig gjorde jag det som jag brukar göra: plocka upp min smartphone och kolla mina flöden. Vad jag inte räknade med var att Bungie skulle få tummen ur röven och komma med en trailer för House of Wolves, den andra expansionen till Destiny. Videon som är några minuter lång väckte nytt liv i mitt allt svalare intresse i Destiny. Dessutom bekräftade de ryktena från i vintras om releasedagen 19 maj.
Hypen hade fått ny ved och brann lyriskt i min hjärna. Jag kunde inte somna.

I trailern får vi tydliga ledtrådar till några av expansionens funktioner: att spelare kommer få tillträde till The Reef, ett område tidigare begränsat till två filmsekvenser och att det där med största sannolikhet kommer finnas bättre vapen och rustningar till salu. Jag misstänker starkt att Queens Wrath-eventet från i höstas kommer finnas med på ett eller annat sätt. Förmodligen som särskild fraktion, mycket likt Eris Morn i expansionen The Dark Below.

Destiny Expansion II: House of Wolves släpps 19 maj till spelets samtliga format.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.