Destiny för damer också!

Är du en tjej som spelar Destiny men upplever utanförskap bland alla manliga spelare? Då kanske Dames of Destiny är något för dig!
Dames of Destiny är en klan som nyligen uppmärksammats av Bungie. De består av kvinnor i alla åldrar, av alla spelnivåer och rekryterar till alla Destinys plattformar.

Det finns många ojämnheter i världen, inte minst i spelvärlden och i Destiny. Därför är det inspirerande att se kvinnliga spelare ta för sig och skapa sin egen plats. Därför vill jag sprida ordet.
Du kan läsa mer om Dames of Destiny i Bungies blogpost, följa dem på Twitter eller se dem spela på Twitch.

Om du är en spelare som söker ett varmt och välkomnande kollektiv i Destiny men inte är en kvinna, går det att ansöka till deras systerklan SafeGamers.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.