Destiny har nu öppen beta!

Glada nyheter alla som svettas i sommarvärmen! Från och med idag och ända till tidigt måndag morgon är Destinys beta öppen och tillgänglig för alla! Detta gäller på samtliga konsoler, det vill säga på Playstation 3 och 4 samt Xbox 360 och One. Ha roligt medans du undviker hettan, ladda ner Destiny och spela tillsammans med oss!

Klockan 23:00 på lördag håller Bungie dessutom i ett särskilt event vars belöningar är permanenta och överförs till releaseversionen av spelet. Det ryktas om särskilda dekaler att skryta med, men vi hoppas på betydligt häftigare skatter.

Mitt användarnamn på Playstation Network är DanieruBarurejo och jag spelar på PS3. Skicka mig en förfrågan så kan vi tillsammans rensa upp i Old Russia!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.