Destiny: Rise of Iron uppdatering 2.5.0 och studiosamarbete på Destiny 2

Årets sista uppdatering för med sig Sparrow Racing League och bisarr utrustning. Det annalkande slutet för oss också närmare Destinys slut, hypen för Destiny 2 och samarbetet mellan flera studios.

Klockan 19:00 den 13 december släpper Bungie loss den sista uppdateringen i år för Destiny: Rise of Iron. Uppdateringen tillför högtiden The Dawning och Sparrow Racing League (SRL), samt att nya vapen och rustning. I sitt senaste blogginlägg visade Bungie upp de tre krigarklassernas vinterskruder som erhålls genom Treasure of Dawning. Inspirerade av designern Joseph Cross, påminner dess främmande utseende om blåsfiskar och bufflar.

Osäkerheten kring hur man får tag i Treasure of Dawning är fortfarande stor. Med största sannolikhet kommer Tess Everis sälja dem för 200 silver styck i sin kiosk, men förhoppningsvis är det möjligt att vinna dem genom att spela Strike Score Mode eller SRL.

Ian McIntosh som tidigare skapat många Hunter och Warlock rustningar, bland annat Manifold Seeker, har även denna gång gett form åt magikern och jägaren.

Sjöborre eller blåsfisk?

Hunters har fått bättre känsla för stil genom åren.

Destinys egna Tauren.

Förstärkning på Destiny 2?

Designen för Titans The Dawning-rustning kommer, trots likheter med Huntern, från spelutvecklarna High Moon Studios som tidigare jobbat på bland annat Call of Duty: Advanced Warfare, Transformers: Fall of Cybertron och Deadpool. High Moon Studios tillhör Activision och arbetar nu tillsammans med Bungie, med största sannolikhet på Destiny 2. En annan studio som bekräftats jobbar ihop med Bungie är Vicarious Visions, även den tillhörande Activision. Vicarious Visions har haft fingrar med i spel så som Skylanders, Guitar Hero, Crash Bandicoot och Tony Hawk.

Exakt vad Vicarious Visions och High Moon Studios assisterar Bungie med är oklart, men med tanke på den framgången Destiny haft och Activisions mål att utöka universumet i och med uppföljaren är det inte överraskande att Activision flyttar resurser. I höstas ryktades det att Destiny 2 kan komma att nå PC, samt att nya planeter och sociala områden ska göra världen rikare. Spekulationer bubblar om att hösten 2017 blir startskottet för uppföljaren och om Bungie följer sin trend på septemberreleaser blir det i så fall den fjärde september 2017.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.