Ingen Ice Breaker? Logga in på Destiny och köp en nu

Xür, den mystiska försäljaren som byter in dina hård förvärvade Strange Coins, är nu tillbaka i tornet. Denna helg säljer han det exotiska prickskyttegeväret Ice Breaker, som gör solar skada och återskapar sin egen ammunition. För många, mig själv inkluderat, är detta den absolut bästa snipern i Destiny (vissa föredrar raidsnipern Black Hammer) och ett givet köp. Även om du redan äger en Ice Breaker kan det vara en bra idé att köpa en till din alternativa karaktär för att slippa växla vapen mellan dina guardians.

I övrigt säljer Xür inget av intresse, i alla fall inte för någon som mig själv som nästan har alla exotiska föremål. Men det går bland annat att uppgradera Knucklehead Radar, Crest of Alpha Lupi (både hunter och titan), Helm of Inmost Light, Gjallarhorn och Sunbreakers.

Har du ont om Strange Coins och vill köpa en Ice Breaker kan jag hjälpa dig, kära läsare, med Weekly Heroic. Skicka ett meddelande till Danierubarurejo.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.