Svåraste pusslet i Destiny: Rise of Iron ger häftiga Outbreak Prime

Destinyprofilen Datto och hans klanmedlemmar knäckte tillsammans med användare på Reddit Destinys hittils svåraste och väl dolda quest. Vad de fick? Outbreak Prime, en exotisk pulse rifle med en unik perk som påminner om Gjallarhorns wolfpack rounds. Tillvägagångssättet krävde ihärdigt sökande, binära räkneegenskaper och matematik. Men nu har hela destinykollektivet en chans till vad som ser ut att vara spelets bästa vapen.

Vad som gör den här questen unik från Destinys många andra hemligheter är att denna hade kopplingar till ett alternete reality game (ARG) som i helgen ledde till en mystisk sida. Med hjälp av koden på sidan var det möjligt att lösa monitormysteriet i raiden Wrath of the Machine.

Hatten av till alla hängivna fans som lyckades lösa gåtan. Ni gör Destiny fantastiskt.

För mer information och guider, se Dattos kanal och Destinys subreddit.

Lycka till!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.