Goda nyheter alla Borderlandsfans!

Så…stora, goda nyheter kommer till Borderlands 3.

Först och främst kommer alla som inte är tokförtjusta i Epic Game Store, men längtat efter Borderlands 3 till PC, få lite goda nyheter. Den 13 mars kommer spelet till Steam, med crossplay mellan Steam och Epic Games. Du behöver alltså inte köpa spelet på nytt för att kunna spela med dina vänner som sitter med Steamkopian.

Tack vare lite SHiFT matchmaking kommer spelare kunna lägga till vänner från andra launchers i sin vänlista (allvarligt, varför ska det vara så många launchers!?), hoppa in i teams och spela tillsammans online oavsett vilken launcher som används. Gearbox planerar att släppa mer saker för crossplay-upplägget, bl.a. möjligheten att maila vapen över plattformar. Är ni taggade för Borderlands 3 på Steam? Ni kan lägga till det i önskelistan redan nu.

Guns, Love, and Tentacles

För mig låter det som en salig blandning av Quentin Tarantino och Lovecraft, vilket känns helt okej. Den 26 mars kommer den andra expansionen till Borderlands 3 och den har faktiskt lite Lovecraft i sig, enligt Gearbox. Ta en titt på trailern här ovan och avgör själva.

Utöver detta har Gearbox även hintat om deras tredje kampanj som kommer i sommar. För att hoppa från vuxentecknat, eldritch och Pulp Fiction hamnar vi snabbt i vilda västern med dinosaurier. Alltså…det är som att en har smällt i sig för mycket LSD när en läser om innehåller i Borderlands ibland! Mer om den tredje (och fjärde!) kampanjen vid ett senare tillfälle, så vi får nöja oss med lite småplock än så länge.

I maj kommer det andra Takedown-eventet. I stil med Takedown at the Maliwan Blacksite kommer Guardian Takedown erbjuda bland det mest utmanande innehållet i spelet. Detta intensiva, ensamstående uppdrag har fått sitt tema från Eridianerna och kommer innehålla nya bossar, ny utrustning och ny kosmetik. Svårighetsgraden kommer skala efter storleken på teamet. Om du vill uppleva Takedown i sin sanna form går det alltid att välja “True Takedown Mode” vilket låter dig gå lös i en utmaning för fyra, fullt uppgraderade Vault Hunters, oavsett storlek på teamet.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.