Director’s Cut till Borderlands 3 försenat

Inte helt oväntat har vädret varit lite…udda, de senaste åren. Bland diverse meteorologiska aversioner har turen kommit till en rejäl snöstorm i Texas. Likt kombinationen Stockholm och 5 mm snö har det varit svårt att hantera det otippade vädret. Att det ser ut som Chill Penguin och Shiva levt rövare gör inte saken bättre. Detta har såklart påverkat Texasborna, däribland utvecklarna bakom Borderlands 3.

“På grund av det extrema väder som drabbat Texas den senaste månaden kommer Director’s Cut släppas den 8 april.

Tack och lov är alla våra teammedlemmar och deras familjer säkra, med hälsan i behåll, men vårt arbete på Director’s Cut blev oundvikligen avbrutet och vi har slutligen beslutat att flytta fram releasen för att ge bästa möjliga upplevelse. Vi uppskattar ert förstående och vi ser fram emot att ni ska få spela Director’s Cut när den släpps nästa månad.”

~Gearbox

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.