Det här är Sand Land – nästa äventyr från Bandai Namco

I Sand Land kommer du inte bara slåss, utan även bygga fordon och ett samhälle.
Slåss, mecka, bygg ett samhälle och mer i Sand Land.

Få en inblick i vad du kommer få göra i Sand Land tillsammans med demonprinsen Beelzebub, sheriffen Rao och gamlingen Thief när det släpps den 26 april till Playstation 4 och 5, Xbox Series X|S och PC.

Strid både till fots och med fordon i ditt uppdrag att hitta den legendariska källan! Mecka med och skräddarsy egna fordon som du kan ta med dig på äventyret och rusta upp staden Spino och gör det till ett sprudlande samhälle och hem för dig.

Sand Land baserar sig på en manga från Akira Toriyama, legenden bakom Dragon Ball! Du kan läsa mer om spelet samt förhandsboka någon av de olika utgåvorna på Bandai Namcos hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.