Sand Land – nytt rollspel baserat på Akira Toriyamas manga släpps i april

Akira Toriyamas manga från millennieskiftet, Sand Land, blir ett TV-spel som släpps redan i vår av Bandai Namco!
Bandai Namcos nästa stora titel Sand Land, släpps 26 april till Playstation 4 och 5, Xbox X|S samt på PC.

Bandai Namco har precis utannonserat att Sand Land, deras kommande actionrollspel baserat på Akira Toriyamas manga med samma namn, släpps den 26 april till Playstation 4 och Playstation 5, Xbox X|S samt PC.

Sand Land är skrivet och designat av Akira Toriyama och hans talang ser ut att flöda in i spelets grafiska stil! Spelet kommer bjuda oss med på en episk resa om vänskap och rättvisa när vi axlar rollen som demonprinsen Beelzebub. Vi får anpassa hans kampstil och demoniska krafter, bygga mekaniska krigsfordon och skapa en fristad för öknens flyktingar. I jakten på den magiska källan som ska skänka liv till ödemarkerna kommer Beelzebub och vänner att färdas genom raviner, militäranläggningar och vida sanddyner.

Är du också en fan av Akira Toriyamas verk och Dragon Ball föreslår vi att du håller ett öga på Sand Land!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.