Testa Akira Toriyamas Sand Land i nya demon

Demon låter dig testa slagsmål, fordon och smygande.
Du har väl inte missat att du kan pröva spelet?

Är du en av dem som är nyfiken på Sand Land? Bandai Namcos kommande actionsäventyr baserat på legenden Akira Toriyamas manga med samma namn? Då kan du svänga in på närmsta digitala spelplattform och ladda ner demon idag! Du får pröva på Sand Lands olika spelfunktioner och få en försmak på det större äventyret som kommer i april.

Sand Land är ett äventyrsspel som blandar action, rollspel och fordon i en stor värld att utforska. Spelet är baserat på mangan, men utökar berättelsen med helt nytt innehåll. Är du nyfiken på vad Sand Land har för centrala funktioner kan vi rekommendera videon i den här andra artikeln.

Som en extra bonus erhåller du lite material och belöningar när du spelat klart demon. Dessa föremål hjälper dig komma igång när spelet släpps.

Ni som har Disney+ kan dessutom se en nyproducerad animeserie baserat på Akira Toriyamas manga Sand Land! För tillfället finns de sju första avsnitten tillgängliga. De är hittills en underhållande serie som känns lojal till upphovsmaterialet samtidigt som det introducerar lite nytt.

Sand Land släpps den 26 april till Playstation 5 och 4, Xbox Series X|S, samt PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.