The Division stänger permanent av fuskare direkt

I det senaste avsnittet av Tom Clancy’s The Divisions officiella podcast berättade spelets technical director Anders Holmquist om hur man har haft stora problem med fuskare som genom att förändra den egna plattformen kunnat skaffa sig stora fördelar i spelet. Den vanligaste formen av fusk är spelare som lyckats förändra sina vapens egenskaper.

Anders Holmquist berättar att man haft relativt bra koll på fuskarna och hittills har man utdelat över 30 000 avstängningar och 3 800 permanenta bans. På den officiella hemsidan meddelar utvecklarna nu att fusk kommer att leda direkt till permanenta bans och på så sätt hoppas man att spelare kommer att fortsätta spela PC-versionen av spelet. Frågan är  dock om skadan är så stor att många redan lämnat The Division för gott?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.