Devolver Digital Direct

Som vanligt levererar Devolver Digital en fantastisk visning som sarkastiskt driver med de koncept vi sett på E3 av de mer seriösa företaget.

Eftersom Nina Struthers blev nedskjuten av en kille från framtidens framtids framtid ligger hon i ett komatillstånd och kan inte medverka. När de föreslår att de kan ha en liveshow med musik (minns ni E3 2018?) får det en måttligt aggressiv reaktion. Ingen sån skit!

Eftersom Nina är lika livlig som en påse nötter bestämmer de sig för att ta sig in i hennes hjärna och göra en Nintendo.
Välkommen till Devolver Digital Direct.

Första trailern som visas upp är Fallguys, ett märkligt spel som får mig att tänka Pikmin och Super Meat Boy, fast i en feberdröm.

Efter att en av medarbetare har slitits i stycken efter ett blodigt förspel med en tentakel i bröstkorgen presenterar en flummig kostym föreställande Carrion Beast sitt självtitulerade spel, Carrion.

När Nina eldar upp sig över arkader som hemkonsoler för Enter the Gungeon glitchar hon ur och går sönder en smula. För att hålla sändningen flytande går de över till en gratis expansion till fjolårets grymma ninjaspel; The Messenger – Picnic Panic.

Nästa trailer ger oss en liten snabbtitt på ett sidscrollande shooter vid namn My Friend Pedro.

Efter att ha avslutat förra årets konferens med en Robocopreferens får vi i år en spännande cliffhanger med tema från en annan känd robotfilm.

Som vanligt är Devolver Digital den mest underhållande delen av E3. Ironiskt med tanke på att de tycker mässor som denna är en smula…fjantiga. Deras politiskt inkorrekta sätt att leverera på, dränkt i sarkasmer och pikar mot de större företagen är guld värt.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.