Lilith kommer tillbaka i Borderlands 2

Med Borderlands 3 på horisonten har fans av serien fått något att sukta efter, men det betyder inte att del två i serien är färdigt. Den 9 juli kommer Commander Lilith and the Fight for Sanctuary, en gratis DLC som knyter samman Borderlands 2 med det kommande Borderlands 3. Enligt läckor finns DLCn redan tillgänglig på Steam och Playstation Store.

”Men Naka, jag har ju inte ens Borderlands 2!”
Nähe? Både Borderlands 2 och The Pre-Sequel finns på en blygsam rea av 97% just nu. För ca 60 riksdaler får ni båda spelen. Skippa en öl i helgen och du har timtals med underhållning!

Ta en titt på trailern för Commander Lilith and the Fight for Sanctuary här ovan och stretcha avtryckarfingrarna. Om en månad bär det av igen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.