Disney avslöjar sin E3-lineup

Snart är det dags, spelälskarnas julafton mitt i sommaren och spelutvecklarnas Mekka i Los Angeles. Electronic Entertainment Expo, mer känt som ”E3”, är den tid på året då alla rykten i spelvärlden når sin spets och går upp till bevis med avslöjanden av nya titlar, nya konsoller och nya tillbehör. I raden av uppvisare står Disney Interactive som nyligen har släppt ett pressmeddelande med en lista på alla de gamla och nya spel som de kommer att visa upp i år. Listan är som följer:

  • Disney Epic Mickey 2: The Power of Two. Uppföljaren till Warren Specters mörka illustration av Musse Pigg som debuterade till Wii år 2010. Den här gången kommer Musse att ge sig ut i ett ödeland av bortglömda Disney-karaktärer.
  • Where’s My Water? Fysikbaserat pusselspel som redan har släppts till både Android och iPhone. Man spelar en krokodil som måste använda vatten för att ta sig förbi de olika banorna.
  • Brave: The Video Game. Det officiella spelet baserat på Pixar’s kommande film Brave. I detta spelar man som Merida, en av flera karaktärer i filmen, som måste slåss, hoppa och springa genom ett mytologiskt Skottland där otäcka fiender står i vägen.
  • Club Penguin. Ett populärt flashspel där man spelar som en pingvin och slåss mot onda krafter
  • Disney Princess: My Fairytale Adventure. Som lärling till alla féers moder så kastas man in i prinsessvärlden som kännetecknar Disneys alla prinsessor: Rapunzel, Askungen, Ariel, Belle och Tiana.
  • Mobilspel. Förutom deras större titlar så är det tydligen mycket som försiggår inom det handhållna området för mobiler.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.