Disney avslöjar sin E3-lineup

Snart är det dags, spelälskarnas julafton mitt i sommaren och spelutvecklarnas Mekka i Los Angeles. Electronic Entertainment Expo, mer känt som ”E3”, är den tid på året då alla rykten i spelvärlden når sin spets och går upp till bevis med avslöjanden av nya titlar, nya konsoller och nya tillbehör. I raden av uppvisare står Disney Interactive som nyligen har släppt ett pressmeddelande med en lista på alla de gamla och nya spel som de kommer att visa upp i år. Listan är som följer:

  • Disney Epic Mickey 2: The Power of Two. Uppföljaren till Warren Specters mörka illustration av Musse Pigg som debuterade till Wii år 2010. Den här gången kommer Musse att ge sig ut i ett ödeland av bortglömda Disney-karaktärer.
  • Where’s My Water? Fysikbaserat pusselspel som redan har släppts till både Android och iPhone. Man spelar en krokodil som måste använda vatten för att ta sig förbi de olika banorna.
  • Brave: The Video Game. Det officiella spelet baserat på Pixar’s kommande film Brave. I detta spelar man som Merida, en av flera karaktärer i filmen, som måste slåss, hoppa och springa genom ett mytologiskt Skottland där otäcka fiender står i vägen.
  • Club Penguin. Ett populärt flashspel där man spelar som en pingvin och slåss mot onda krafter
  • Disney Princess: My Fairytale Adventure. Som lärling till alla féers moder så kastas man in i prinsessvärlden som kännetecknar Disneys alla prinsessor: Rapunzel, Askungen, Ariel, Belle och Tiana.
  • Mobilspel. Förutom deras större titlar så är det tydligen mycket som försiggår inom det handhållna området för mobiler.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.