Ditto finns nu i Pokémon GO – gömmer sig i mängden

Inatt började spelare rapportera att de fångat den ovanliga varelsen Ditto, en pokémon som tar skepnaden av andra pokémon. Fans har i månader spekulerat i hur man får tag i en, men det visar sig idag vara så enkelt som att fånga vanliga monster som Rattata, Pidgey och Magikarp.

Grejen med Ditto är att du inte vet vilken pokémon som kan vara Ditto utan att fånga den först. Det är därför en bra idé att ge sig ut på äventyr i staden och fånga allt som rör sig! Om inte Ditto är incitament nog kanske dubbel XP och stardust kan väcka intresse. Fram till den första december får alla spelare dubbel XP och stardust, men förhoppningsvis är Ditto här för att stanna.

Lycka till!

(Tyvärr har jag själv inte lyckats fånga en själv ännu, men andra sidor där ute kan bekräfta)

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.