Pokémon GO Plus försenas

Tidigare idag meddelade Nintendo att accessoaren till den mest spelade appen någonsin, Pokémon GO Plus, försenas till september. Tidigare planerad att släppas i juli, har nu bluetoothmanicken som ska hjälpa alla seriösa pokémontränare försenats med två månader. Någon exakt releasedag har Nintendo inte ännu tillkännagivit vilket gör beskedet ännu mer frustrerande.

Pokémon GO Plus är tillbehöret till Pokémon GO som gör det möjligt för spelare att fånga pokémon utan att använda telefonen. Tillbehöret vibrerar och blinkar när en pokémon eller ett pokéstop finns i närheten. Med ett enkelt tryck på Plus interagerar spelaren med GO och fångar förhoppningsvis annat än bara Pidgeys.

Jag är nog inte den enda pokémontränaren som ansträngt mig för att få en förhandsbokning av prylen och beskedet är ett hårt slag mot min entusiasm. Har vi tur innebär förseningen att Nintendo kan möta efterfrågan och inte skapa ännu en amiibotorka.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.