DreamHack Beyond bjuder in till digital festival

Det interaktiva eventet som går av stapeln lördagen den 24 juli och pågår till lördag 31 juli.

Märkliga tider kräver kreativa lösningar. Jättefestivalen DreamHack satsar i år, som vi skrivit tidigare, på ett digitalt event den 24-31 juli 2021. DreamHack Beyond erbjuder temavärldar, mer än 20 olika festival-hallar, 60 minuters-turneringar (i bland annat Hearthstone och Rocket League), cosplay, livestreamad musik och filmvisningar, samt mycket mer som hör DreamHack till. På den officiella hemsidan får du en fullständig lista över det interaktiva spelinnehållet samt alla festivalaktiviteter. Det är helt gratis att delta i DreamHack Beyond och registreringen öppnar den 8 juni.

DreamHack Beyond skapades både som ett komplement till de fysiska festivaler som DreamHack gjort sig kända för, och som ett sätt att visa upp det bästa av DreamHack på ett nytt, fräsch sätt. Besökarna ges möjligheten att välja och vraka bland de många olika aktiviteter som erbjuds: från virtuella cosplay-tävlingar, esport på amatör- och proffsnivå och speldemon till dess expo, paneler, speedrunning, liveströmmade musik och filmvisningar, community-turneringar och mycket mer. Det skriver DreamHack i ett pressmeddelande.

Vårt mål på DreamHack är att erbjuda våra fans fantastiska upplevelser, något vi genom åren uppnått genom att sammanföra olika communitys på våra festivaler världen över.

Marcus Lindmark, President DreamHack och SVP Project and Event Operations på ESL Gaming

För att utveckla hybriden mellan verklighet och fantasi har DreamHack vänt sig till de prisbelönade utvecklarna Super Crowd Entertainment. De erbjuder den mest avancerade digitala event-strukturen på marknaden med en unik, användarvänlig och webbläsarbaserad multiplayer-lösning. Det hela bygger på dess Super Crowd X5-plattform, en teknisk lösning i absolut framkant som bland annat innehåller ett redigeringsverktyg för utställare, ett fullfjädrat chattsystem och full streaming- samt produkt-integration.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.