DreamHack avslöjar ytterligare underhållning

DreamHack Beyond bjuder på Battle of the Bands, cosplaymästerskap,
paneler, visningar, speedrunning, streamingturneringar och mycket mer
DreamHack har adderat ytterligare underhållning till det veckolånga och interaktiva eventet DreamHack Beyond, som startar lördag den 24 juli och håller på till och med lördag 31 juli 2021. Se trailern här
DreamHack Beyond skapades för att både komplettera och visa upp det bästa av DreamHack på ett nytt och fräscht sätt där spelare / deltagare kan njuta av festivalen på det sätt de själva vill – allt från virtuella cosplay-tävlingar, amatör- och professionella esports-turneringar och speldemos till expo, paneler, speedrunning, livestreamad musik och visningar, communityturneringar och mycket mer. DreamHack Beyond kommer att erbjuda en hybridupplevelse med allt typ av gaming under ett och samma ”virtuella” tak.
COSPLAY
DreamHack Beyond kommer att innehålla tre olika typer av cosplaytävlingar med fokus på live-transformation, designfärdigheter och ren cosplay-crafting. 

Live Transformation Challenge
Åtta streamers kommer att väljas ut till en livestream som pågår i tre timmar
Streamers får en genre- / spel- / karaktärskategori och har sedan dessa tre timmar på sig att färga kroppen, plundra sina garderober och forma wellpappen!
Tävlingen, som har 800 dollar i prispotten, visas live på DreamHacks Twitch-kanal medan de tävlar om prispotten på 800 dollar
Deadlines är enligt följande:
2 juli: Registreringen stängde
9 juli: Finalister utses
31 juli: Live Transformation Challenge, 14:00 EDT

Rocket League Design Challenge
Skicka in din design för ett Rock League-bilinspirerat mode- / cosplay-utseende och ha en chans att ta dig till finalen i Rocket League Fashion Show.
Finalisterna kommer att paras ihop med Rocket League-content-skapare för att skapa unika cosplaydesigner baserade på den bil som content-skaparen väljer.
Ett förstapris på 1000 dollar väntar det vinnande laget.
Deadlines är enligt följande:
2 juli: Registreringen stängde
9 juli: Finalister utses
20 juli: Rocket League Design Challenge börjar
21 juli: Finaler, Rocket League Design Challenge
 
DreamHack Beyond Iconic Cosplay
Cosplay blir digitalt på DreamHack Beyond – visa vad du kan skapa och joina andra hantverkare för denna mycket speciella cosplaytävling.
Deltagare från hela världen kan skicka två videor: en som visar din skapelse; och en som presenterar ditt cosplay och hur det byggdes.
Vi välkomnar passionerade cosplayers från hela världen till vår onlinetävling.
Deadlines är enligt följande:
17 juli: Registreringen stänger
22 juli: Finalister utses
29 juli: Livefinaler på Twitch

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.