Du har väl inte missat Shovel Knight: Plague of Shadows expansionen? Den är gratis

Om det var ett tag sedan du spelade Shovel Knight så kanske det är dags att återvända till sagan om den lilla riddaren. Inte nog med att vi snart får en häftig amiibo till spelet som verkligen utökar spelvärdet (på Nintendos plattformar då), utan för att spelet för några månader sedan fick en expansion som alla med originalspelet kan ladda ner gratis (bara att uppdatera Shovel Knight).

Shovel Knight: Plague of Shadows som det heter, sätter spelaren i skorna på en av originalspelets bossar, Plague Knight, i jakten på att brygga den mäktigaste drycken världen skådat, Serum Supernus. Äventyret tar spelaren genom remixade banor och mot nya bossar, låter hen experimentera med Plague Knight många brygder och utmanar med tuffa utmaningar.

Vad väntar ni på? Dags att byta ut spaden mot magiska brygder. I alla fall tillfälligt…

Shovel Knight: Plague of Shadows finns ute nu.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.