Shovel Knight amiibo, den perfekta julklappen

Ända sedan Shovel Knight släpptes till Wii U har jag önskat mig en amiibo med den lilla riddaren. Inte bara för att det är en awesome liten figur, utan för att den känns tvättäkta Nintendo av någon anledning. Förstå min lycka när Yacht Club Games ett halvår senare utannonserade att de faktiskt skulle släppa en figur! Härom dagen meddelade också att deras skyfflande riddare släpps den 11 december (25 januari 2016 i Staterna). Lyckan!

Shovel Knight-figuren låser upp en rad med funktioner för spelet Shovel Knight, så som nya föremål, en ökad maxnivå på 50, möjligheten att skräddarsy sin riddare med coola färger och svåra utmaningar. Men det är på Wii U som den lilla plastfiguren förgyller skyfflandet med ett samarbetsläge för två modiga spelare!

Shovel Knight är ett måste för min amiibosamling och har en reserverad plats bredvid min Link och Zelda. Nu håller jag tummarna för att Shovel Knight gräver sin väg till Super Smash Bros!

Shovel Knight finns ute nu till Nintendo 3DS, Wii U och PC, Mac, Playstation 3 och 4 samt Xbox One.

Shovel Knight amiibo släpps den 11 december.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.