EA kompenserar med gratis spel

Efter de stora problemen med med SimCity-servrarna så meddelar nu EA i ett pressmeddelande att man kompenserar drabbade spelare genom att skänka bort ett EA-spel via Origin. Spelare som har aktiverat SimCity kommer att få ett mail den 18 mars med instruktioner om hur man skall kunna få sitt gratisspel.

Felet beror enligt Lucy Bradshaw, VD på spelutvecklaren Maxis, på att man helt enkelt inte var beredd på det stora antalet spelare som ville spela redan första dagen. Man har dock tagit tag i problemet och under de första 48 timmarna så ökades serverkapaciteten med 120%. Bradshaw passar också på att be alla spelare om ursäkt.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.