Ta en titt på Cyberpunk 2077 på PS4 Pro och PS5

Då får vi se hur Cyberpunk 2077 kör på Playstations nuvarande konsoler, med ett undantag: det visar sig inte på vanliga PS4.
Ser rätt bra ut här också.

CD Projekt Red bjuder idag på en kort spelpresentation av Cyberpunk 2077 på Playstation 4 Pro och Playstation 5. Visningen är från inledningen av nomadlivsödet, i vilket V och Jackie ska smuggla kontraband in i Night City. Presentationen ger ett bra hum om kvaliteten på Playstation-versionen när det kommer till bilduppdatering, skuggor och ljuseffekter. Rent krasst ser det väldigt bra ut!

Många kommenterar på de tomma gatorna som faktiskt ser ganska ödsliga ut. CD Projekt Red har sagt att befolkningens densitet är anpassat till tiden på dygnet och området, där marknader kommer vara mer täta på dagarna och klubbar på kvällarna. Med det sagt är spekulationerna att densiteten anpassats till hårdvaruplattform, med detta är inget CD Projekt Red nämnt.

Precis som Xbox One X visningen förra veckan inte innehöll material på Xbox One, har inte denna trailer något prestandavisning från vanliga Playstation 4. Därför är det oklart i dagsläget hur prestandan är på de sju år gamla konsolerna. Bildmaterialet här ser däremot väldigt bra ut så vi kan troligtvis känna oss trygga i att prestandan är snarlik.

Vilda nätet

Vidare vill vi varna våra läsare om att en eller flera kopior av Cyberpunk 2077 till Playstation 4 till synes stulits och visas upp på stömningstjänster. Akta er därför för spoilers! Dessutom har spelet ännu inte sett sin dag-1 patch som åtgärdar massor av buggar och problem, så materialet som visas är inte representativt med den färdiga produkten.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.