EA och BioWare tillkännager Dragon Age 3

BioWare  meddelade idag att Dragon Age  3: Inquisition, nästa kapitel i den prisbelönta rollspelsserien är under utveckling av BioWare Edmonton och BioWare Montreal. Spelet beräknas få svensk premiär i slutet av 2013 och kombinerar BioWares välkända historieberättande med djupt rollspelande.

Dragon Age-teamet har jobbat med Dragon Age 3: Inquisition i snart två år. Vi har tagit till oss användarfeedback från de tidigare spelen och fått en direktkontakt med våra fans. De har inte hållit tillbaka, och det kommer inte vi heller att göra. Med Dragon Age 3: Inquisition, vill vi ge fansen vad de vill ha – en fantastisk story där deras val och beslut verkligen gör skillnad, en massiv värld att utforska, omfattande anpassningsmöjligheter, och strider som både är taktiska och brutala.
Aaryn Flynn, General Manager, BioWare Edmonton och BioWare Montreal.

Man avslöjar samtidigt att spelet kommer att byggas på den svenskutvecklade spelmotorn Frostbite 2 från DICE. Motorn är känd för att kunna hantera dynamiska omgivningar som exempelvis kan förstöras.

Sedan releasen av Dragon Age: Origins (2009) har spelserien gett upphov till en rad böcker, en animerad film, serietidningar, samlarföremål, med mera.

Spelets officiella sida hittar ni här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.