EA söker fotbollsnördar för att göra sina lag bättre

EA Talent Scout är en kampanj som just nu förs av EA för att hitta kunniga fotbollsnördar. De eftersöker de som ”lever och andas fotboll” samt hat ”encyklopedisk kännedom” om sina favoritlag. I så fall kan man skriva in sig för att voluntärjobba som Data Reviewer, vilket går ut på att man granskar den information om lag som finns och kan ge feedback på hur bra den stämmer med de verkliga lagen. Det finns inga pengar att hämta som Data Reviewer, men om man visar sig vara duktig så kan man gå vidare och få jobb som Data Editor varpå man faktiskt kan redigera databaserna för lagen själv och få lön under avtal.

För att ansöka till dessa tjänsterna så fyller man i ett enkelt formulär på deras hemsida. Det kanske åtminstone kan vara värt ett försök om man är intresserad?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.