Ikväll kan du spela Outriders demo

Spela demot hur mycket du vill och ta med dig allt till det fullständiga spelet när det släpps den 1 april.
Från och med kl 18:00.

Outriders är nästa stora looter shooter på horisonten fans av Destiny 2 och The Division 2 bör hålla ögonen på. Spelet, som utvecklas av People Can Fly och publiceras av Square Enix, har legat på min radar länge nu. Jag måste erkänna att spelet ser ut att ha rikligt med potential – framförallt gillar jag att det inte är ett live service-spel (TACK!). Jag kan glatt meddela att ett demo för Outriders blir tillgängligt ikväll klockan 18:00 på nästan alla plattformar (sorry Stadia). Du kommer kunna testa alla fyra klasser, spela hela inledningen och göra sidouppdrag. Dessutom får du behålla allt och fortsätta ditt äventyr när Outriders släpps den 1 april.

Detta är ett demo och inte en beta, vilket betyder att du inte behöver stressa för att testa Outriders. Du kan plocka ner demon när du har tid.

Outriders demon har cross play, en viktig egenskap med Outriders som möjliggör spelare från alla plattformar att spela tillsammans, men däremot behöver du aktivera funktionen inne i spelet.

Du kan läsa en punktlista på allt du behöver veta med Outriders demo på spelets officiella Twitter. Och jag kan starkt rekommendera att kika på spelets sändningar för att läsa på om spelet. Som sagt, det ser väldigt lovande ut.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.