Information om Mass Effect 3: Retaliation

Enligt BioWare så är Realiation det största DLC-paketet till Mass Effect 3 hittills och kommer att kunna laddas ned helt kostnadsfritt. Det låter ju ändå som en bra kombination, med tanke på att gratis-DLC vanligtvis brukar vara meningslöst skräp. Men vad innehåller Retaliation i så fall? Till att börja med så kommer multiplayer få ett utmaningssystem där spelares insatsen kommer att belönas och ges möjlighet att bevaka sina framsteg i de olika utmaningarna. Detta låter mer eller mindre som en scoreboard för online-läget, och det är ju allt trevligt! Utöver det så kommer även följande innehåll:

  • Nya utmaningar på de kartor som redan finns. Några av de ”faror” som nämns är syra, blixtar, härdsmältor, sandstormar, svärmar och snöstormar.
  • En ny fiende med The Collectors Praetorian, Scion, Abomination, Trooper och Captain samt fler drönare från Geth.
  • Nya vapen. Collector Assault Rifle, Sub-Machine Gun och Sniper Rifle.
  • Ny utrustning till klasser.  Bland andra Turian Havoc Soldier och Turian Ghost Infiltrator.
  • Nya uppgraderingar. Nya ammunitionsmodifikationer och fem unika uppgraderingar till utrustning.

Det är väl bara att tacka och ta emot! Retaliation kommer att släppas på PlayStation Network, Xbox LIVE och Origin den 10 oktober. Någon annan som tycker att det är intressant att Steam inte nämns bland plattformarna?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.