EA tar produktplacering till en ny nivå

Produktplaceringen har nått nya höjder. Idag meddelade nämligen EA och The Sims att man ingått ett samarbete med kläd-, och livsstilsföretaget Diesel.
Med både tjej och killkläder från Diesel och varumärket 55DSL kan spelarna återskapa sommarens lookar. Kläderna i prylpaketet är hämtade direkt från och vår- och sommarkollektionen 2012, och finns att köpa i verklighetens Diesel-butiker.

“Vår ambition är alltid att skapa innehåll till The Sims -prylpaketen som förser våra spelare med coola föremål som samspelar med deras kreativitet, och som ger dem verktygen att leka med livet”, berättar Jennifer Lane, Producer, The Sims Studio. “Diesels rockiga varumärke levererar en förfinad jeansmodestil som tilltalar fansens kärlek till kläder och heminredning. Möjligheten att se de senaste kläderna i Diesel-butikerna, bära dem i verkliga livet, och sedan ta med dem in i den virtuella The Sims-världen, känns mycket spännande”.

The Sims 3 Diesel Prylpaket inkluderar över tre dussin klädobjekt som exempelvis klänningar, jackor och naturligtvis företagets jeanskollektion. Dessutom ingår över ett dussin mödler designade av Diesel. Prylpaketet börjar säljas i Sverige och via Origin.com under sommaren 2012.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.