Destiny 2: Lightfall är här!

Om bara en timme startar Destiny 2: Lightfall. Nu kör vi!

Strax (18:00 tisdag 28 februari 2023 för att vara exakt) öppnar sig portarna till Destiny 2: Lightfall! Eller iallafall om Bungies servrar tillåter. Inflödet av spelare kommer vara en flodvåg, så var beredd på att åtminstone sitta i kö.

Lycka till alla fantastiska guardians!

Lightfall

Destiny 2: Lightfall är den senaste expansionen för Bungies framgångsrika looter shooter. Det tar spelet ett steg närmare slutet på sagan som startade 2014 med Destiny 1. Lightfall tar oss till en sedan tidigare okänd civilisation av människor som levt gömda i hundratals år på Neptunus. Där kommer vi möta Calus legioner av pumpade soldater som har kommit för att utrota allt liv i solsystemet.

Läs mer om Destiny 2: Lightfall på spelets hemsida.

Spelare kommer behöva bemästra en ny kraft, Strand, en kosmisk energi som väver samman verkligheten. Framförallt låter det spelare att svinga sig genom luften! Strand introducerar flera spelmekaniska funktioner som kommer öppna upp intressanta karaktärsanpassningar och synergier med vapen.

Du kan läsa mer om Strand i vår detaljerade presentation av kraften.

Vidare kommer Lightfall med flera kvalitetsförbättringar. Bland annat har ett system som synliggör spelares engagemang och kunskaper implementerats vid namn Guadian Ranks. Detta ersätter på sätt och vis poängen kopplade till triumphs och gör det tydligt vilken nivå en spelare ligger på. Detta kommer vara till stor hjälp när Destiny 2 senare får en inbyggd LFG-funktion.

Inte att förglömma är det nya Loadout-systemet som låter spelare på ett överskådligt sätt snickra ihop kombinationer av vapen och egenskaper och spara dem som en loadout. Med möjligheten att spara flera loadouts kan spelae på ett snabbt och enkelt sätt svida om till uppsättningar lämpade för olika situationer.

Alla som är hungriga på den nya raiden kan förbereda sig för spelets svettigaste kamp den 10 mars. Genom att klara kampanjen på Legendary-svårighetsgraden erhåller spelare en full uppsättning utrustning på en hög nivå och tar en genväg i levelandet.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.