Missa inte morgondagens nyheter om Pokémon

Imorgon klockan 16:00 går Nintendo live för att förtälja de senaste nyheterna om Pokémon. Kan det vara ett nytt spel? Missa det inte!

Spännande nyheter väntar alla pokémontränare! Imorgon den 6 juni klockan 16:00 svensk tid sänder Nintendo och Pokémon Company en presentation speciellt tillägnad Pokémon. Sändningen är 8 minuter lång och kommer följas av en uppdatering på Pokémons officiella hemsida, där ytterligare information kommer göras tillgänglig.

Missa det inte! Presentationen sänds på Nintendos hemsida och på deras twitchkanal.

Varvat spekulerar

En åtta minuter lång sändning tolkar vi som att ett helt nytt spel kommer utannonseras, komplett med gameplay, story och unika pokémon att fånga. Det skulle kunna handla om det beryktade spelet till Nintendo Switch som det talades om förra året, men mest troligt är det en tredje utgåva av Pokémon Sun och Moon – Pokémon Stars. Det har sedan länge varit en tradition att släppa en tredje utgåva av varje ny generations spel. Pokémon Red och Blue fick Yellow, Ruby och Sapphire fick Emerald, Diamond och Pearl fick Platinum och så vidare. Utgåvan skulle i så fall komma med uppdaterade funktioner, fler pokémon och någon ny aktivitet post-game.

Det kan även handla om ett nytt spel i något av seriens alla sidospår. Till exempel ett Mystery Dungeon- eller Pokémon Ranger-spel.

Vad det troligtvis inte handlar om är nya funktioner i Pokémon GO. Då det är en applikation som inte publicerats av Nintendo vore det högst osannolikt att applikationen fick sändningstid i Nintendos egna kanaler.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.