Har du en padda? Då kan du scrolla – The Elder Scrolls: Legends har nått iPad

Bethesdas strategiska kortspel Legends lägger nu korten på plattan - iPad för att vara exakt.

The Elder Scrolls: Legends som släpptes till PC för några veckor sedan ser nu en release till iPad. Sedan betan i augusti förra året har spelet rönt relativa framgångar bland fans. Brädans unika tvåfiliga stridsplan är unikt för Legends men kortsamlandet påminner om det hos konkurrenten Hearthstone.

Precis som namnet avslöjar är Legends baserat på The Elder Scrolls-universumet och kortens namn och egenskaper är hämtade ur varumärkets fiktion. För tillfället finns Legends på PC och iPad (iOS 10 och iPad 4 eller senare), men en version till Androidplattor är planerat för april, Mac i maj och smartphones i sommar. Du som spelat på PC bär med dig din progression till iPad och vice versa.

Om du är nyfiken på vad The Elder Scrolls: Legends är för något kan jag rekommendera att du kollar in Bethesdas Youtubekanal.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.