Nästa Elder Scrolls är ett MMORPG

Ryktena har florerat i en tid nu men äntligen vet vi. Det oundvikliga har slutligen bekräftats: Elder Scrolls kommer äntligen möta online-spelande i nästa installation som utvecklas av ZeniMax Online Studios. Denna studio har varit något av ett mysterium sedan det grundades år 2007 som ett underföretag till ZeniMax Media, ägaren av bland annat Bethesda Softworks. Den officiella anledningen var för att arbeta på ”ett MMO”.

”Det kommer att bli oerhört belönande att äntligen få visa upp vad vi har utvecklat under de senaste åren” säger Matt Firor, speldesignern bakom projektet som har en lång och erfaren bakgrund inom spelindustrin. ”Hela utvecklingsteamet har åtagit sig att skapa det bästa MMO:t som någonsin har gjorts – ett som är värdigt Elder Scrolls”.

Mer info kommer att avslöjas inom kort.

Källa: GameInformer

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.