Blizzcon 2019: Trailer för Overwatch 2

Blizzcon 2019 är igång och vi ”mjukstartar” med stora nyheter, som kanske redan väntats av många som hängt med i svängarna. Overwatch går fortfarande varmt hos många, men Blizzard har inte legat på latsidan för det. Vi har fått hintar om en uppföljare till den populära hero shootern och nu får vi slutligen en officiell trailer till Overwatch 2. Och det finns gott om saker att se fram emot:

  • PvE – Tidigare fick vi bara PvE genom vissa events, men i Overwatch 2 kommer detta bli mycket mer fokuserat.
  • Level up – När dina hjältar går upp i level kommer spelare kunna uppgradera deras förmågor (ultimates?) och skräddarsy karaktärerna efter eget tycke.
  • Nya kartor – Göteborg (äntligen!), Toronto och Rio de Janeiro.
  • Omdesignade hjältar – Samtliga hjältar som dyker upp har fått en liten variation i garderoben. Reinhardt har t.ex. låtit håret växa över hela huvudet och sportar helskägg och hästsvans..
  • Story – Fans har efterfrågat en mer närvarande story och i Overwatch 2 kommer vi får mycket mer än vad vi fått hittills.
  • Hero missions – Med fokus på PvE får spelare ett gäng omspelarvänliga co op-uppdrag.
  • Nytt PvP-läge: Push – I PvP dyker det upp ett nytt spelläge, där spelare tar hjälp av robotar för att ta sig fram över kartorna.
  • Nya hjältar – Många har väntat på att se mer av Sojourn, som tidigare visat sig i ett event. Nu dyker hon upp på riktigt. Tillsammans med henne lovar Jeff ett gäng fler hjältar. Vilka det blir får vi se.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.