Nintendo utlyser fototävling

Alla som gillar att ta bilder med sin Nintendo 3DS har nu ett utmärkt tillfälle att visa upp sin talang och sina finaste bilder. Den 8 maj startar Nintendo en stor 3D fototävling i Norden som sätter dina kreativa kamerafärdigheter på prov.

Tävlingen kommer du att hitta på denna länken: http://3d-photo-contest.nintendonetwork.net/ där du kan se att tävlingsbidragen är uppdelade i sex olika kategorier och oavsett vad du älskar att fotografera så finns det ett tema som passar dig. De kategorier som finns inkluderar djur, personer, platser, objekt, natur och Augmented Reality. Den sistnämnda kategorin bygger på att du använder Augmented Reality-funktionen som finns inbyggd i din Nintendo 3DS.

Tävlingen börjar den 8 maj och avslutas den 17 juni. De fotografier som skickas in kommer att bedömas av en expertpanel. De mest lovande och intressanta bidragen kommer, förutom hyllningar och ära, att vinna vinster som spelet Mario Tennis Open och exklusiva Nintendo-prylar. Även andrapristagare kommer att utses.

Att vara med i tävlingen är enkelt. Ta en eller flera 3D-bilder med din Nintendo 3DS, som passar in i någon eller några av de sex teman som finns på tävlingssidan. När du har tagit bilden laddar upp den till tävlingssajten från din Nintendo 3DS. Tävlingens hemsida är tillgänglig både via din Nintendo 3DS webbläsare eller via en webbläsare på en dator, och kommer att innehålla bildgallerier med alla de bilder som har laddats upp. Varje bild som laddas upp till webbplatsen kommer att ha en egen QR-kod och genom att läsa dessa QR-koder på en Nintendo 3DS kan du se dina favoritbilder i 3D.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.