En tjuvkik på vapen och rustningar som väntar i Destiny 2 Curse of Osiris

Bungie valde att ställa in veckans inplanerade stream, men har släppt teaser trailern för sändningen, vilket visar nya vapen, rustningar och emotes.

I onsdags skulle Bungie ha hållit i den sista förhandsvisningen av Curse of Osiris innan expansionen släpps den 5 december. Men ett allmänt uppror bland Destiny 2:s spelare ledde till att studion ställde in showen. Istället presenterade de förbättringar och nya funktioner som väntar Destiny 2 i december och i början av nästa år. Ni kan läsa Nakadais sammanfattning här.

Som ett litet plåster på såren släppte i dag Bungie trailern som skulle inleda sändningen. Klippet är strax under minuten men ger ändå en insyn i det utbud Curse of Osiris erbjuder. Vi ser det exotiska granatgeväret, ett nytt lasergevär och vad som ser ut att vara den nya raidrustningen. Dessutom ser vi en frän diskodans och emoten mic drop. Vänta, är den där revolvern som alla trodde var Thorn egentligen en slags Red Death-picka?

Från vänster: ny linear fusion rifle, Veist grenade launcher och hand canon med nitar.

Inför expansionen

Curse of Osiris kan laddas ner och förinstalleras klockan 17:00 på releasedagen. Storleken på expansionen varierar beroende på plattform och är störst på Playstation 4 (88 GB). Xbox One laddar ner expansionen på 44 GB och på PC är storleken 68 GB.

I samband med att Curse of Osiris släpps flyttas tiden för daglig reset från klockan 10:00 till klockan 18:00. Det är troligt vis den tiden som expansionen blir aktiv.

Curse of Osiris släpps den 5 december till Destiny 2:s samtliga plattformar.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.