Destiny 2: Klan Moerda plöjer nattfall på tuben!

Som många av er säkert redan vet så har det varit krångel med att spela in och streama Destiny 2. Oroa er inte – om ni hittar en lösning, kör på. Ni kommer inte bli bannade för det, som Bungie själva har bekräftat. Det var ett par som åkte på en ban, men efter ordutbyten med Bungies support löste det sig. Vad ni däremot behöver tänka på är hur ni väljer att göra det.

Jag använder GeForce Experience då min dator inte ville hitta Shadowplay, Nvidias egna inspelningsmjukvara. GeForce Experience är dock utvecklat av Nvidia, så det är inte något skumt tredjepartprogram ni kommer plocka ned. Om ni är bekväma med OBS (jag är en av dem) så kan ni köra på ”borderless windowed” istället. Bara att välja i videomenyn i spelet.

En sak som jag dock inte var beredd på var att Discord (som är Moerdas huvudsakliga chattalternativ) har en  ljuddämpning som faktiskt fungerar i Destiny 2! Vad som händer med den är att den dämpar ljudet från spelet så fort en mikrofon tar upp lite ljud, vilket får det att låta hackigt och helt trasigt. Dra ned den i botten så är det hur lugnt som helst. Gå in i discord > inställningar > ljud, scrolla ned en bit och där hittar ni funktionen.

För att komma till sak – Nighfalls

MEN! Nu var det inte support från en teknisk idiot som var poängen med den här posten. Vi har börjat posta nightfalls från Destiny 2 och vi ska försöka riva av en varje vecka. Än så länge är vi på ganska låg power level, men så snart vi rasar in på 300+ kommer det bli en del…prestigefyllda vändor också. Hashtag pappahumor. Ni kan se den första videon här ovan. Tyvärr är ljudet katastrofalt då jag inte fått ordning på grejorna när det spelades in, men att inte posta den första nightfallen skulle få mig att spricka i gamer OCD-sömmarna istället.

Veckans modifikationer:

Zero Hour
Du får en bestämd tid att klara av striken på. Inga bonusar.

Torrent
Abilities laddar mycket snabbare.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.