Mardrömmarna kommer till liv i Destiny 2: Season of the Haunted

Mardrömmarna på månen kommer till liv igen när en försvunnen fiende återvänder. Season of the Haunted skickar oss tillbaka till månen för att agera exorcist och bödel. Greppa lien och snöra kängorna. I år skördar vi tidigt!
Halloween kommer tidigt i år.

Season of the Haunted är avtäckt! Bungie har varit knäpptysta om kommande säsong men har de ryckt undan slöjan och vad de visar är både häftigt och överraskande. Om Season of the Splicer var Destiny 2:s motsvarighet av 80-tals retrowave har Season of the Haunted draperat sig i dödsmetallens svarta flammor.

Ikväll, när säsongen har avspark kommer vi ta upp kampen mot spöken och ångestladdade vålnader som åter igen sprider skräck på månen. Leviathan, Calus guldpläterade rymdkryssare, har återvänt från mörkret och söker kontakt med pyramiden i månens kärna. Samtidigt måste allierade finna styra i varandra när den annalkande undergången långsamt närmar sig.

Du kan läsa mer om Season of the Haunted på Destiny 2:s officiella hemsida.

Destiny 2 Season of the Haunted, 2022 Bungie.
Destiny 2 Season of the Haunted, 2022 Bungie.

Aktiviteter, vapen och Solar 3.0

Under Season of the Haunted kommer vi slakta mardrömmar i den nya flerspelaraktiviteten Nightmare Containment. Där ruskar vi liv i ondska som vi sedan dräper – troligtvis i en gameplay loop som påminner om föregående aktiviteter. Vid sidan av det har vi uppdrag vid namn Sever i vilket vi utforskar Leviathans innanmäte för att avtäcka Calus ondskefulla plan och bryta hans koppling till mardrömmarna.

Till detta kan vi samla på oss en mängd nya och återvändande vapen. Bland annat hittar vi favoriter från Menagerie! Tresspasser återvänder från Destiny 1 och en svit av nya guldpläterade vapen (inklusive en ny glav) att addera till samlingen. Men grymmast av allt är det nya rustningsornamentet från dess Season Pass som låter oss klä oss som en head bangande metall-gud!

Som många spekulerat blir det Solar som får 3.0-behandlingen denna gång, men i skrivande stund har vi ingen information om egenskaper eller funktioner. Förutom explosioner och brinnande hetta! Vad mer kan man önska?

Season of the Haunted börjar ikväll 24 maj och varar fram till 23 augusti.

På fredag släpps en ny Dungeon för de som köpt Delux-utgåvan av Destiny 2: The Witch Queen. De som inte köpt in sig i Bungies nya Dungeon-paket kan köpa separata nycklar för dessa för 2000 Silver.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.